leonievanrijn home1

teams coachen

leonievanrijn home3

Ken je als coach het gevoel dat alles op technisch, tactisch en fysiek vlak op topniveau is en toch komen de prestaties niet. Dan moet je naar andere middelen uitkijken om het verschil te maken. Juist bij prestaties op hoog niveau zijn het soms de kleine dingen die het verschil maken.

Samen met Gazing Performance leer ik coaches de Performance Mindset. Hoe kun je als coach jouw sporters naar topprestaties begeleiden? Wat moet je als coach allemaal weten en kunnen om een sporter naar een topprestatie te begeleiden? Welke structuur gaat je daarbij helpen? Wat is een performance mindset? Hoe kun je de mindset van een sporter beïnvloeden?

De kunst is om als coach op zoek te gaan naar de juiste balans om tot topprestaties te komen. Een mooi instrument dat de coach hiervoor heeft is zichzelf. Dit vraagt van een topcoach waarachtigheid. Coachen door dichtbij zichzelf te blijven, eerlijk en oprecht te zijn en van daaruit helder communiceren over prestaties.

Graag ga ik aan de slag met (top)teams en (top)coaches die het verschil willen maken. Ik doe dit door teams te begeleiden, een video-analyse van een wedstrijd of training te maken, of door aan de slag te gaan met de coaches.