leonievanrijn home1

teams coachen

leonievanrijn home3

Ken je dat? In individuele gesprekken met je medewerkers dring je bijzonder goed tot ze door en lijk je zaken geregeld te hebben. En toch doen ze als team iets anders. Ze komen op genomen beslissingen terug. Of gaan alsnog in de weerstand tijdens de eerstvolgende vergadering. De groepsdruk is dan blijkbaar groter dan de wil van het individu.

Teams lijken soms wel onvoorspelbare wezens te zijn. Volgens ons valt dat reuze mee. Wanneer je een laagje dieper kijkt kun je veel gedrag in teams voorspellen. Wanneer je gedrag kunt voorspellen kun je er ook op anticiperen.  Hoe? Door de ongeschreven regels van je team sneller te leren herkennen en deze te veranderen in teamnormen die wérken. Dit maakt je werk als manager leuker en ook een stuk effectiever.

 

Hoe je dat doet? Wij leren je graag meer op 1 oktober 2015!

 

Annemieke Figee en Léonie van Rijn organiseren een korte, interactieve workshop gebaseerd op het boek Groepsdruk wat onlangs is verschenen. We vinden het leuk als jij ook komt.

Inschrijven kan heel simpel door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Praktische informatie over de workshop Omgaan met groepsdruk:

 

Datum: 1 oktober van 14.00 tot 17.00 uur

 

Locatie: de prachtige plebanie van de Bavo Kathedraal in Haarlem

 

Investering:    € 75,00 inclusief het boek “Groepsdruk, In 10 stappen naar teamsucces”, excl btw.

 

We hopen je te zien op 1 oktober!

 

Hartelijke groet,

 

Annemieke & Léonie