leonievanrijn home1

teams coachen

leonievanrijn home3

Als manager heb je te maken met veel verschillende belangen. Het is een hele kunst om een balans te vinden. Hoe heerlijk zou het zijn als je als manager met veel compassie voor je klant, veel compassie voor je team of je medewerkers en veel compassie voor jezelf kan werken aan resultaten. Dit doe je door interventies te plegen die ervoor zorgen dat de gewenste resultaten binnen handbereik komen. Ook, of misschien wel juist als de druk op de ketel oploopt!

Ik noem dit waarachtig managen. Managen door dichtbij jezelf te blijven, eerlijk en oprecht te zijn en van daaruit helder communiceren over team- of organisatiedoelstellingen. Is dit eenvoudig? Nee, dat lijkt me niet want ik zie veel managers waarbij de balans in compassie er niet is. Teveel meegaan met de klant, de organisatie of het team en te weinig met zichzelf, de hardwerkende zichzelf wegcijferende manager. Of teveel bezig met zichzelf en te weinig met het team, de manager met het grote ego.

Ik begeleid daarom managers of managementteams die sterker willen worden in waarachtig managen. Ik doe dit door managementteams te trainen of coachen, managers individueel te coachen en ik heb een open aanbod ontwikkeld, namelijk Waarachtig managen! Op weg naar succesvolle teamprestaties. Wil je meer weten bel of mail gerust!

 

Klik hier voor meer informatie over het programma Waarachtig managen! Op weg naar succesvolle teamprestaties.

Klik hier voor meer informatie over mijn aanbod voor teams Waarachtig samenwerken.

Klik hier voor meer informatie over mijn aanbod over ongeschreven regels.